Programjaink

Gyermekcsoportjaink részére igyekszünk a lehető legjobb elfoglaltságokat megalkotni, ami szórakoztató és egyben készségfejlesztő hatású is.

Nálunk a nyári táborozás egy igazi élmény!

Ajándék programunk

Kemencés vacsora, melynek része, hogy tészta golyókból egy kis süti figurát gyurmáznak a gyerekek, amiket vacsora után kisütünk a kemencében. A süti figurákat haza is lehet vinni emlékként, de akár meg is lehet enni. A gyurmázás után pedig egy finom vacsorával (pizza,kenyérlángos) zárul a program.

Kézműves programjaink

batikolás (+1000 Ft a póló)

nemezelés

gyertyamártás

papírmerítés

bőrözés

kenyérsütés

A programok ára egységesen 950,- Ft/gyerek/foglalkozás

Kiemelt programjaink

Bukovinai székely hagyományok

 A népcsoport hagyományainak megismertetése népdal, néptánc , népi mesék segítségével, a gyerekek aktívan részt vehetnek a hagyományok felelevenítésében.

950,- Ft/fő (2-3 óra)

Kalandtúra gyerekeknek, felnőtteknek

 A Kalandtúra útvonala a falu körül és keresztül vezet végig. Menetlevél segítségével a résztvevők különböző állomásokra érkeznek meg, ahol feladatot kell teljesítsenek. Valamint a menetlevél mellett kapnak egy kérdéssort, amit az útvonal teljesítése során kell kitölteni. A kérdések a településsel, az itt található emlékművekkel, látnivalókkal és a szálláshellyel kapcsolatos. Az útvonal könnyen bejárható és a menetlevél segítségével senki se téved el. Kifejezetten ajánljuk csapatépítésre, közösségfejlesztésére gyermekcsoportoknak és felnőtt csoportoknak egyaránt. KALANDRA FEL!

950,- Ft/fő (2-3 óra)

Honismereti program

A program két részből áll. Az első részében a gyerekek érdekes előadást hallgatnak meg a honfoglalás és a török kor közti időszakról, csatáiról olyan információkkal adatokkal, amik a történelem könyvekben nem szerepelnek. Terepasztalon kicsinyített jurtát építenek fából, nemezborítással. Kézbe vehetnek különböző fegyvereket: kardot, szablyát, fokost stb.
A második részben a csapatot kétfelé osztjuk. Az egyik fele íjászkodik, a gyerekek célba lőnek íjjal, míg a másik fele fakardozik. Kis gyakorlás után egy csatát játszanak el.

1150,- Ft/fő (2-3 óra)

Holdfénytúra

Esti séta vacsora után, ismerkedés a természettel és a településsel idegenvezető segítségével.

950,- Ft/fő (2-3 óra)

Túra a Mecsekben

A gyerekeket autóbusszal elvisszük Magyaregregyre, ahonnan Kisújbánya – Óbánya útvonalon barangoljuk be a Mecsek hegység egyik legszebb részét. A gyerekek megismerkedhetnek a természetvédelmi terület értékeivel, annak szépségével. Egész napos elfoglaltság úti csomaggal.

                                                                                                                              (7 óra)

„Éjszakai” számháború

A túra a szálláshelyről indul. A program első felében (szürkületkor) túrázás. A túra közben túrajelzések ismertetése, a túrázás népszerűsítése a természet szeretetére, a tisztaság megóvására nevelés a cél. (kb. 60 perc)
A program második felében (lehetőleg teljes sötétségben) számháború. Minden résztvevőnél legyen egy zseblámpa. (kb.60 perc)
A túravezető a program végén visszakíséri a csoportot a kiindulási pontra (szálláshelyre).

950,- Ft/fő (2-3 óra)

A programokat célszerű még érkezés előtt egyeztetni, a szálló vezetőjével, Müllerné Kulcsár Krisztinával a +3630 359-5700-es telefonszámon.
Természetesen lehetőség szerint megoldjuk azt is, ha a helyszínen kapnak kedvet valamelyik programunkhoz.