Programjaink

Gyermekcsoportjaink részére igyekszünk a lehető legjobb elfoglaltságokat megalkotni, ami szórakoztató és egyben készségfejlesztő hatású is.

Nálunk a nyári táborozás egy igazi élmény!

Ajándék programunk

Kemencés vacsora, melynek része, hogy tészta golyókból egy kis süti figurát gyurmáznak a gyerekek és ezeket a vacsora után megsütjük a kemencében, vagy megeszik, vagy emlék marad.

Kézműves programjaink

batikolás

nemezelés

gyertya mártás

papír merítés

bőrözés

kenyérsütés

A programok ára egységesen 750,- Ft/gyerek/foglalkozás

Kiemelt programjaink

Bukovinai székely hagyományok

 A népcsoport hagyományainak megismertetése népdal, néptánc , népi mesék segítségével, a gyerekek aktívan részt vehetnek a hagyományok felelevenítésében.

750,- Ft/fő (2-3 óra)

Társasjátékok felnőtteknek (12 éves kortól)

 A társasjáték nem csak a gyerekek kiváltsága, sok társasjáték kifejezetten felnőtteknek készül. Próbáljatok ki néhány különleges társasjátékot.

750,- Ft/fő (2-3 óra)

Honismereti program

A program két részből áll. Az első részében a gyerekek érdekes előadást hallgatnak meg a honfoglalás és a török kor közti időszakról, csatáiról olyan információkkal adatokkal, amik a történelem könyvekben nem szerepelnek. Terepasztalon kicsinyített jurtát építenek fából, nemezborítással. Kézbe vehetnek különböző fegyvereket kardot, szablyát, fokost …
A második részben a csapatot kétfelé osztjuk. Az egyik fele íjászkodik, a gyerekek célba lőnek íjjal, míg a másik fele fakardozik. Kis gyakorlás után egy csatát játszanak el.

850,- Ft/fő (2-3 óra)

Holdfénytúra

Esti séta vacsora után, ismerkedés a természettel szakember segítségével.

750,- Ft/fő (2-3 óra)

Túra a mecsekben

A gyerekeket autóbusszal elvisszük Magyaregregyre, ahonnan Kisújbánya – Óbánya útvonalon barangoljuk be a Mecsek hegység egyik legszebb részét. A gyerekek megismerkedhetnek a természetvédelmi terület értékeivel, annak szépségével. Egész napos elfoglaltság úti csomaggal.

900,- Ft + 500,- Ft (BUSZ)/fő (7 óra)

„Éjszakai” számháború

A túra a szálláshelyről indul. A program első felében (szürkületkor) túrázás. A túra közben túrajelzések ismertetése, a túrázás népszerűsítése a természet szeretetére, a tisztaság megóvására nevelés a cél. (kb. 60 perc)
A program második felében (lehetőleg teljes sötétségben) számháború. Minden résztvevőnél legyen egy zseblámpa. (kb.60 perc)
A túravezető a program végén visszakíséri a csoportot a kiindulási pontra (szálláshelyre).

750,- Ft/fő (2-3 óra)

A programokat célszerű még érkezés előtt egyeztetni Müllerné Kulcsár Krisztinával a +3630 359-5700 es telefonszámon, hogy fel tudjunk készülni, illetve meg tudjuk beszélni a programadóval.
Természetesen lehetőség szerint megoldjuk azt is, ha a helyszínen kapnak kedvet valamelyik programunkhoz.